fbpx

Se pun ouăle în borcan la murat, o reţetă interesantă care merită încercată! Iată de ce ai nevoie!

advertisement



Ouăle sunt nelipsite din frigiderul nostru, sunt atât de versatile încât le putem folosi la pregătirea unui desert, a micului-dejun sau a multor alte preparate. Reţeta următoare este una extrem de interesantă. Ouă murate cu sfeclă. Sună ciudat, dar gustul este minunat. Se prepară foarte uşor, în mai puţin de jumătate de oră, însă pentru a fi gata de comsum este nevoie de 3 zile. Pentru inceput adăugăm ceapa, oţetul, usturoiul, zahărul, sfecla şi sarea într-o oală de mărime medie şi aducem amestecul la fierbere. Trebuie amestecat până când zahărul se dizolvă complet. Se ia oala de pe foc şi se lasă la răcit până când ajunge la temperatura camerei. Între timp curăţăm ouăle fierte tare şi le punem în borcane, iar apoi vom adăuga amestecul peste ele. Foarte important, borcanele se pun apoi în frigider pentru minim 3 zile. Cu cât stau mai mult, cu atât sunt mai bune. Merită încercat! Merg perfect în salate, sandwich-uri sau ca garnitură.

advertisement